Båtplats – Båtplatskö

Uppdatering 6/7 2019

De tidigare lediga båtplatserna på E & F-bryggorna har nu till stor del fyllts med nya båtar vilket vi inom HYC förstås tycker är kul. För att kontrollera eventuella kvarvarande ströplatser – kontakta HYC Kansliet på 0736-552763

– – –

Eftersom de fasta liggplatserna i Norra Hamnen är upptagna så finns det en kölista för er som är intresserade av att ha en fast båtplats. För att bli placerad i kön, följ instruktionerna nedan.

Aktuell kölista Juni 2018 hittar du här

Anmälan till Båtplatskön

Avgiften för att stå i båtplatskö är för närvarande:
Nyanmälningar: 550kr
Efterföljande år: 350kr

Om Du vill anmäla Dig till kön skall Du göra enligt nedan:

1. Betala in avgiften på PG . 24 95 54 – 7
2. Mejla kvitto på inbetalning samt Din mejl adress, postadress, telefon och önskad bredd på plats till:  info@hyc.se

När Du väl är placerad i kön, görs utskick med information om inbetalning för behålla din plats i kön i början av varje år. Vi kommer under en övergångsperiod övergå till att göra detta via mejl så det är viktigt Du anger Din mejl adress i kö anmälan.

Aktuell Kölista presenteras på hemsidan under slutet av februari varje år.

OBS!
Om anmälan och avgift betalas in efter 1’a oktober gäller avgiften för hela efterkommande året (t.ex. betalas avgiften 2018-11-04, gäller avgiften fram tills 2019-12-31). Betalas avgiften in innan 1 oktober, gäller avgiften för resterande del av innevarande år.
Att vara placerad i båtplatskön innebär inte att ni per automatik blir medlemmar i Helsingborgs Yacht Club. Om ni vill bli medlemmar i HYC så gör ni det under fliken “Medlemsansökan” i menyn “Klubben” ovan.

 

Uppsägning av båtplats samt önskan om platsbyte
Anmäls via mejl till:  info@hyc.se