Nya styrelsen och en liten hälsning!

Hej alla HYC-medlemmar!

Vid senaste årsmötet i HYC, den 30 november, valdes som vanligt en ny styrelse. Några har suttit i styrelsen tidigare och andra är invalda för första gången.
Vi i den nya styrelsen har också haft vårt första konstituerande styrelsemöte, där vi fördelade arbetsuppgifter mellan oss. Dessutom beslutade vi om vidare hantering av motionerna från årsmötet och vem av oss som ansvarar för vilka.

Den nya styrelsen består av följande personer:

Herbert Grill, ordförande (vald av årsmötet)
Claes Andersson, vice ordförande
Peter Hartvig, kassör
Johan Nordin, sekreterare
Alf Skog, fastigheter
Jan Persson, kansli
Göran Adbro, hemsida & sociala medier

Vill du komma i kontakt med någon i styrelsen finns kontaktuppgifter under fliken ”Styrelsen”. Ni är välkomna att höra av er med era funderingar.
Vi kommer göra vårt yttersta för att HYC skall bli en trevlig och bra klubb samt att Norra Hamnen fortsatt skall vara en populär hamn.

För närvarande jobbar vi med att införa ett nytt lås- och bokningssystem för hamnens lokaler. Samtidigt har vi också påbörjat användningen av ett nytt datasystem för vårt medlemsregister, som kommer att underlätta administrationen för klubben.
Vi kommer att återkomma med mer information om de här två förändringarna lite längre fram, men vill redan nu ”flagga” för att det eventuellt kan uppstå en del störningar och rent av några felaktigheter i samband med införandet av detta.
Vi hoppas och tror att ni har överseende med det – om så sker.

När så detta är sagt vill vi från styrelsen önska er ALLA en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Så ses vi igen 2020

Styrelsen HYC

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.